Vacature Redactiesecretaris Algemeen Nederlands Tijdschrift voor Wijsbegeerte (ANTW)

De redactie van het Algemeen Nederlands Tijdschrift voor Wijsbegeerte (ANTW) is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de functie van redactiesecretaris.

Als secretaris ondersteun je de redactie bij de planning en inhoudelijke vormgeving van het blad, bereid je redactievergaderingen voor, help je mee met de eindredactie en draag je zorg voor de aanwezigheid van het tijdschrift in de sociale media. Als lid van de redactie heb je de mogelijkheid om nieuwe wijsgerige thema’s breed onder de aandacht te brengen en heb je met veel interessante filosofen in Nederland en Vlaanderen contact.

De redactiesecretaris dient bij voorkeur te beschikken over een afgeronde masteropleiding in de Wijsbegeerte en werkzaam te zijn aan een Nederlandse of Vlaamse universiteit. Het gaat hier om een onbetaalde functie.

Het ANTW, opgericht in 1908, is een filosofisch, wetenschappelijk vaktijdschrift dat oorspronkelijke artikelen publiceert van auteurs uit het Nederlands-Vlaamse taalgebied. Meer informatie over het tijdschrift, is hier te vinden:https://www.aup.nl/nl/journal/algemeen-nederlands-tijdschrift-voor-wijsbegeerte

Ben je geïnteresseerd in de functie of heb je vragen, neem dan contact op met Ronald Tinnevelt (ronald.tinnevelt@ru.nl) of Wim de Muijnck (wim.demuijnck@ru.nl).

Print Friendly, PDF & Email