Nationale DenkTank 2022

De Nationale DenkTank gelooft dat jonge denkers en doeners bij uitstek geschikt zijn om de Nederlandse maatschappij vooruit te helpen. Daartoe organiseren zij een jaarlijkse DenkTank waarin 20 studenten, recent afgestudeerden en promovendi een actueel maatschappelijk vraagstuk te lijf gaan – jij kan daaraan bijdragen!

Dit jaar gaat de NDT’22 aan de slag met het thema biodiversiteit. De mondiale klimaat crisis maakt extra duidelijk dat dit thema onze aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld op het gebied van bodemvruchtbaarheid en gewasbestuiving in de landbouw, onduidelijk Nederlands natuurbeleid, gebrek aan bewustzijn bij beleidsmakers, bedrijven en burgers, en financiële risico’s. Dat, terwijl een groene omgeving juist kan bijdragen aan sociale cohesie en aan onze fysieke en mentale gezondheid. Tijdens de Nationale DenkTank 2022 volg je een fulltime programma van vier maanden – van 15 augustus tot en met 16 december 2022 – waarin je onderzoek doet en oplossingen bedenkt voor de problemen die er nu rondom biodiversiteit zijn. Meld je aan en wie weet bouw jij jouw oplossing tijdens en na afloop van de Nationale DenkTank uit tot een succesvolle start-up, mediacampagne of beleidsvoorstel!
Standplaats is Amsterdam (huisvesting verzorgd door de Nationale DenkTank is mogelijk).

Dus: zit jij in de eindfase van je studie, ben je onlangs afgestudeerd of promovendus, en wil jij je graag inzetten om maatschappelijke impact te realiseren? Geef je dan snel op als deelnemer van de Nationale DenkTank 2022! Benieuwd wat je kan verwachten? Meld je dan aan voor één van onze online informatieavonden op 15 of 23 maart en kom in contact met oud-deelnemers! Bekijk het overzicht op https://nationale-denktank.nl/word-deelnemer/voor-wie/ en vind alles over het programma, het thema van de Nationale DenkTank 2022, het inschrijfformulier voor de infoavonden en andere praktische informatie.

Belangrijke links:

Verder nog vragen?

Print Friendly, PDF & Email