Academic Philosophy Events in the Netherlands

All events in academic philosophy

Submit your own event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NOSTER Grand Course Theology and Religious Studies: Food for Thought

1 October 2014 - 2 October 2014

|

Description

Read More
Op donderdag 2 oktober organiseert de Nederlandse Onderzoeksschool voor Theologie en Religiewetenschap (NOSTER) de “Grand Course Theology and Religious Studies: Food for Thought”. In deze Grand Course staat de relatie tussen religie en voedsel centraal: een onderwerp dat niet alleen voor theologen en religiewetenschappers, maar ook voor jonge academici uit aanverwante disciplines van belang kan zijn. Er zijn voor de Grand Course nog enkele plaatsen beschikbaar en NOSTER nodigt geïnteresseerde researchmasterstudenten en promovendi van harte uit om deel te nemen.…
Op donderdag 2 oktober organiseert de Nederlandse Onderzoeksschool voor Theologie en Religiewetenschap (NOSTER) de “Grand Course Theology and Religious Studies: Food for Thought”. In deze Grand Course staat de relatie tussen religie en voedsel centraal: een onderwerp dat niet alleen voor theologen en religiewetenschappers, maar ook voor jonge academici uit aanverwante disciplines van belang kan zijn. Er zijn voor de Grand Course nog enkele plaatsen beschikbaar en NOSTER nodigt geïnteresseerde researchmasterstudenten en promovendi van harte uit om deel te nemen. Bijgevoegd treft u een uitnodiging met daarin meer gedetailleerde informatie. Zou deze binnen uw organisatie/netwerk willen verspreiden? Aanmelden voor deze cursus kan tot en met 19 september. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar noster@uu.nl. NOSTER Grand Course - Food for Thought-1

Details

Start:
1 October 2014
End:
2 October 2014
Cost:
Event Category:
Event Tags:
,
Website:

Venue

Utrecht
Utrecht, Netherlands

Op donderdag 2 oktober organiseert de Nederlandse Onderzoeksschool voor Theologie en Religiewetenschap (NOSTER) de “Grand Course Theology and Religious Studies: Food for Thought”. In deze Grand Course staat de relatie tussen religie en voedsel centraal: een onderwerp dat niet alleen voor theologen en religiewetenschappers, maar ook voor jonge academici uit aanverwante disciplines van belang kan zijn.

Er zijn voor de Grand Course nog enkele plaatsen beschikbaar en NOSTER nodigt geïnteresseerde researchmasterstudenten en promovendi van harte uit om deel te nemen. Bijgevoegd treft u een uitnodiging met daarin meer gedetailleerde informatie. Zou deze binnen uw organisatie/netwerk willen verspreiden?

Aanmelden voor deze cursus kan tot en met 19 september. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar noster@uu.nl.

NOSTER Grand Course – Food for Thought-1

Submit your own event

About the OZSW event calendar

The OZSW event calendar lists academic philosophy events organized by/at Dutch universities, and is offered by the OZSW as a service to the research community. Please check the event in question – through their website or organizer – to find out if you could participate and whether registration is required. Obviously we carry no responsibility for non-OZSW events.