Academic Philosophy Events in the Netherlands

Submit your own event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nacht van de Filosofie 2017

21 April 2017 @ 19:30 - 22 April 2017 @ 01:30

| €20

Description

Read More
Wat is het antwoord op de onrust van deze tijd? Hoe vinden we nog rust in een wereld waarin de informatie ons om de oren vliegt en we door moderne technologie 24/7 met elkaar in contact staan? Is er nog ruimte voor bezinning, vertraging en verinnerlijking? Kom naar de Nacht van de Filosofie en denk verder over Rust met o.a. René ten Bos, Joke Hermsen, Marli Huijer, Eveline Groot, Paul van der Velde, Paul van Tongeren, Paul Moyaert, Kris Pint,…
Wat is het antwoord op de onrust van deze tijd? Hoe vinden we nog rust in een wereld waarin de informatie ons om de oren vliegt en we door moderne technologie 24/7 met elkaar in contact staan? Is er nog ruimte voor bezinning, vertraging en verinnerlijking? Kom naar de Nacht van de Filosofie en denk verder over Rust met o.a. René ten Bos, Joke Hermsen, Marli Huijer, Eveline Groot, Paul van der Velde, Paul van Tongeren, Paul Moyaert, Kris Pint, Society for Women in Philosophy, Tim Fransen, Linde van Schuppen, Daan Roovers, Jan Bransen, Frank Meester, Coen Simon, Valerie Granberg, de uitreiking van de Socratesbeker en meer.

Details

Start:
21 April 2017 @ 19:30
End:
22 April 2017 @ 01:30
Cost:
€20
Website:
http://www.ru.nl/radboudreflects/agenda/informatie-2017/nacht-filosofie/

Wat is het antwoord op de onrust van deze tijd? Hoe vinden we nog rust in een wereld waarin de informatie ons om de oren vliegt en we door moderne technologie 24/7 met elkaar in contact staan? Is er nog ruimte voor bezinning, vertraging en verinnerlijking?

Kom naar de Nacht van de Filosofie en denk verder over Rust met o.a. René ten Bos, Joke Hermsen, Marli Huijer, Eveline Groot, Paul van der Velde, Paul van Tongeren, Paul Moyaert, Kris Pint, Society for Women in Philosophy, Tim Fransen, Linde van Schuppen, Daan Roovers, Jan Bransen, Frank Meester, Coen Simon, Valerie Granberg, de uitreiking van de Socratesbeker en meer.

Submit your own event

About the OZSW event calendar

The OZSW event calendar lists academic philosophy events organized by/at Dutch universities, and is offered by the OZSW as a service to the research community. Please check the event in question – through their website or organizer – to find out if you could participate and whether registration is required. Obviously we carry no responsibility for non-OZSW events.