Academic Philosophy Events in the Netherlands

All events in academic philosophy

Submit your own event

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De Dag van de Milieufilosofie

22 April 2015

Description

Read More
De Dag van de Milieufilosofie: 22 April 2015 Tijdens de Wereld Aarde Dag (of World Earth Day) op woensdag 22 april wordt dit jaar in Artis in samenwerking tussen de Vereniging voor Milieufilosofie en de Artis Academie de derde editie van de ‘Dag van de Milieufilosofie’ georganiseerd met diverse gerenommeerde sprekers. Op verschillende locaties in Artis worden lezingen gehouden rond thema’s als Natuur en Stad, Natuur tussen Exploitatie en Bevrijding, en daarnaast korte presentaties over dieren, planten en landschappen. Dirk Sijmons,…
De Dag van de Milieufilosofie: 22 April 2015 Tijdens de Wereld Aarde Dag (of World Earth Day) op woensdag 22 april wordt dit jaar in Artis in samenwerking tussen de Vereniging voor Milieufilosofie en de Artis Academie de derde editie van de ‘Dag van de Milieufilosofie’ georganiseerd met diverse gerenommeerde sprekers. Op verschillende locaties in Artis worden lezingen gehouden rond thema’s als Natuur en Stad, Natuur tussen Exploitatie en Bevrijding, en daarnaast korte presentaties over dieren, planten en  landschappen. Dirk Sijmons, hoogleraar Landschapsarchitectuur aan de TU Delft houdt de plenaire lezing getiteld ‘Van Nature Stedelijk’. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.dagvandemilieufilosofie.nl en op de website van Artis (vanaf midden februari). Toegankelijk voor een ieder (let op: beperkte plaatsen!) na reservering en tegen betaling van een bijdrage (voor de lezingen en discussies, inclusief koffie, thee en lunch, en gratis toegang tot Artis).

Details

Date:
22 April 2015

Venue

Artis
Amsterdam, + Google Map

De Dag van de Milieufilosofie: 22 April 2015

Tijdens de Wereld Aarde Dag (of World Earth Day) op woensdag 22 april wordt dit jaar in Artis in samenwerking tussen de Vereniging voor Milieufilosofie en de Artis Academie de derde editie van de ‘Dag van de Milieufilosofie’ georganiseerd met diverse gerenommeerde sprekers. Op verschillende locaties in Artis worden lezingen gehouden rond thema’s als Natuur en Stad, Natuur tussen Exploitatie en Bevrijding, en daarnaast korte presentaties over dieren, planten en  landschappen. Dirk Sijmons, hoogleraar Landschapsarchitectuur aan de TU Delft houdt de plenaire lezing getiteld ‘Van Nature Stedelijk’. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.dagvandemilieufilosofie.nl en op de website van Artis (vanaf midden februari). Toegankelijk voor een ieder (let op: beperkte plaatsen!) na reservering en tegen betaling van een bijdrage (voor de lezingen en discussies, inclusief koffie, thee en lunch, en gratis toegang tot Artis).

Submit your own event

About the OZSW event calendar

The OZSW event calendar lists academic philosophy events organized by/at Dutch universities, and is offered by the OZSW as a service to the research community. Please check the event in question – through their website or organizer – to find out if you could participate and whether registration is required. Obviously we carry no responsibility for non-OZSW events.